HOME ABOUT CONTACT

balik evi

vi sitter just nu på en lyxig seafood restaurang och väntar på att huvudrätten ska serveras. första goda maten vi har fått sen vi kom till alanya, förrätten bestod av grillade jumboräkor med vitlöksdressing, bröd och vitlökssmör, gott!


middag & summergarden

efter tre timmar på stan drog vi tillbaks till stranden och låg där i en timme. vid halv sex gick vi tillbaks till hotellet och fikade. nu sitter vi i lobbyn rena och fräscha för sista kvällen här i alanya.
vi har tänk att dra ut och äta en fin middag tillsammans och köra all in ikväll på summergarden!


shopping

åt nyss äcklig lunch efter en timmes häng på stranden. nu ska vi dra ut på stan i hopp på att hitta något fint


making my own way to the path of happiness

dt blev en långtråkig utekväll igår, tjejerna var inte så taggade och killarna för taggade. så vi skippade robin hood efter en timme där inne och gick en runda på stan för att få i oss lite käk. vi satte oss senare på en bar och hängde lite innan vi tog taxi hem.


robin hood

det blev lite förfest på stranden och nu drar vi ut, trötta är vi så vi dansar nog bara till ett idag. free pickup servicen är här och ska hämta upp oss nu, ha en bra torsdagskväll! för det ska jag ha :D


when you say nothing at all

nu blir dt utgång! trötta och slitna efter veckans sol och värme men vi måste ändå passa på och gå ut! happygirl


georgeous tan

yeey, sitter i lobbyn här i hotellet och märkte nyss att det fanns en blogg.se app! nu kan jag äntligen blogga via mobilen!
har blivit brun och fin, älskar vädret! 32+ varje dag! loveit.


alaaanya baaby!

åker om 3 timmar, fyfan vad härligt! kommer inte kunna blogga när jag är där men laddar upp bilder så ofta jag kan via instagram, follow me there @ thutrang :)
för övrigt, så önskar jag mig själv en underbar resa för det har jag förtjänat, lööööve babys! ♥

nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy



är såå GLAAD! åker imorgon, kan inte fatta. alltså perfect timing nu med just när man känner sig så sliten och utmattad. hoppas på fint väder hela veckan, enligt iphone ska det va ca 30+ hela veckan, cross my fingers!

idag har jag iallafall vaknat tidigt och jobbat ett par timmar, drog vidare till skånetrafiken och fixade lite med biljetterna till söndagmorgon. nu har jag packat, en del små saker kvar. är så overexcited, lite töntigt but i really am.



jumping for joy is good exercise


hej kära blogg, jag mår så himla bra just nu. hur mår ni? (going nuts. fact1-talking to myself)
igår spenderade jag halva dagen i landskrona med mig kära syster. kollade runt i butikerna och gick sedan och åt en sen lunch på basilika, gott vare.


tog bussen hem vid tre tiden och jobbade en liten stund, och åkte även och storhandlade med mamma och pappa iochmed att dom ska jobba själva i en vecka så de slipper åka och handla. whatever.
kortfattat - handlade, restaurangen, hem, baka, middag hos kusinerna, träning, hemma 01.30 sömn 03.30.


once i'm gone, believe i'm gone forever


dagen har bestått (sägermanså?) av jobb, och middag + träning. har tränat i smyg nu i typ 3 veckor, i'm proud of myself. inte för något speciellt utan bara för att. kroppen börjar ju ge sig nu efter all skit jag stoppar i mig.

imorgon är jag ledig hela dagen så jag hänger med syster till landskrona och så får vi se vad jag hittar på efter, ska bli en mysig regn dag iallafall :)

nighty night.

yet i do find myself in less perfect circumstances


vill ha grönt håååår! hade det, men min outvecklade hjärna just då valde att färga det i chokladbrunt?! and now i got oranga/röda skiftningar i håret som nu vägrar gå bort, panik in the house right now. ska snart va en vecka i solen och jag kommer se ut som en brinnade låga, sadstory :(

iallafall! goda nyheter, fast kan inte dela med mig. sämst i know :)
miljoner tankar och ideer som slåss i mitt huvud just nu, jobbigt situation. men å andra sidan borde jag inte klaga för i got a pretty good life, i think.


& i definitely got a big egooow .. or?

ps. bläddrade nyss bland mina inlägg, fyfan vad jag blandar engelska & svenska. gör sällan det när jag pratar, typ never? & fan va tråkig blogg, men kul att you find my blog very interesting or youre just very curious ..

you were once the dream that came true, an illusion that turned into reality, now you just scars


dagens [√]
- städa rummet
- jobbat
- tvättat
- spelat poker >förlorat
- få hem nellypaket
- målat nglarna i äcklig blå färg
- ätit 4 gånger + minst 4 mellisar (& jag som skulle banta denna veckan!)
- färgat håret >missnöjd

imorgon är jag ledig iallafall, himla glad för det. är schleeten som fan! får ser vad jag hittar på imorgon om jag orkar ta mig ur sängen, ligger iallafall nerbäddad in my own version of kingsizebed med nytvättade lakan & doftar ljuvlig victoria secret lotion.


goodnight darls! ♥

life just caught my attention

mådde skit i princip hela lördagen, dock inte för fredagen utan bara allmänt skit.
lite jobb på morgonen idag och sen blev det rusta & väla. hela kvällen stavas headache.

iallafaaaaall, i am very happy to tell you that ALFUCKLINGLANYA HERE I COOME!!! För 6 veckor sen fick jag och min syster panik på livet & bokade resa, vi fick med oss ett helt gäng så nu är vi 9 personer som ska på planet söndag morgon och möta en fullspäckad vecka med sol, bad, avslappning & en del fest :D

never felt this way before

stressade & gjorde ve mig, nu blir det kalas :D

the only one participating

hej kära blogg. varför jag inte har uppdaterat är för att rövhålsbolaget - oops i mean bredbandsbolaget inte vill sammarbeta. internet är fcked up. det funkar nu though.

söndags va det malmö hela dagen, min turdag ftw.


måndag blev det ordning och reda + åstorp - kalas.


under helgen + måndag har jag gått från 47,5 - 51,4kg FET! alltså kan ni förstå hur mkt jag tryckt i mig?! jag menar, sjukt sad :(

jobbat hela dagen igår och snart ska jag upp och jobba igen, yet im still awake ..

my faith is shaking


sov 2,5 timme igår natt, exhauted now? me? noo :) jobbet gick smooth, fixade cash på texas poker so im happy. efter jobbet åkte hela familjen, utan my dear mother till templet i bjuv. hade helt andra förväntningar, en annan bild på hur det skulle vara eller gå till, men blev ändå glatt överraskad på hur trevligt och mysigt det var.







dåliga iphone bilder. älskar de fina ljuslyktorna? vi fick. tänk er en hel trädgård, fylld med lyktor.

imon blire malmö hela dagen iallafall :)

when you come to the end of your rope, tie a knot and hang on


pallar inte vara snäll mer, tycker jag är för jävla snäll, seriöst!? "#&%#/¤&)(/=panik på snällhet, hatar snällhet, hatar ordet, hatar allt som har med snäll att göra! snälla snäll, va snäll och gå och dö!



iallafall, har dampat klart, for the moment. seriöst gjort 24 beställningar på nelly. jävlaerbjudande! har varit på postombudet varje dag sen veckan börjat och stirrat sönder vår brevlåda i väntan på mina paket. sist jag inte stod på vakt blev mina grejer stulna, damn neighbourhood! nä, skojar. man kan inte bo på ett mer "svenskt" område än vi gör.

imorgon blir det iallafall jobb från 10-19, sen snabbt ombyte sen off to bjuv, tempel. 2nd time in my life yo!
night readers.

off to work

jobbar du i restaurang? om du gör det så vet du hur jag känner ..
det finns både pros and cons.
+ är att det snabba cash, eller iallafall snabbtmatställen som vårt. träffar mycket människor & stammisarna är schööna människor
- alltid svartklädd, uppsatt hår, ett ansikte så oljigt att folk smyglånar det för att spegla sig när de beställer. fettigt hår, allmänt lök.

whatever, when working aint an option, u have to survive it. off to work :)

saving a prayer for you

söndags.


fick hem paket igår . gjort 17 beställningar på nelly! sinness! & 4 på hm. and theres more to come, god i need help.


righting the worngs


jobbat hela dagen, ville hitta på något ikväll men blev inte av. är så otroligt svag i kroppen, så himla trött hela tiden. vill sova ut men något ska alltid störa min sömn. & allt detta wajnande kommer inte göra det bättre därför blir det mindre text & fler bilder ett tag framöver. det gillar ni va?

going with the flow by taking outfit bilder nu. cuttar av huvet though, blir sällan nöjd ..


how sad. so shooort.

when love is not madness, it is not love


tillbringat hela morgonen och förmiddagen med mamma. dom åkte precis till en konsert i malmö så jag ska hoppa in i duschen och sen sy om några byxor. jag älskar tanken att sy men när man väl sitter där med maskin, trådar och sprättare finns det inget som kan kännas mer långtråkigt och hopplöst. dock när man är helt klar och byxorna sitter som smäck, ohh what a feeling.

iallafall. ikväll ska jag hitta på något mysigt med min syster. vi ska ut och äta lite god mat någonstans och sen får vi ser vart kvällen slutar ..


senaste tiden har jag fått en tendens att drömma oavbrutet, konstant. den 25:e slipper jag får då är jag där! ♥

they cannot take away our self-respect if we do not give it to them


skulle jobba tre idag, men det blev inget jobb. fick ledigt .. trodde jag, då pappa ringde halv sex, tog på mig & satte mig på bussen då telefonen ringde när jag precis va framme och blev då tillsagd att åka hem igen. hoppade av bussen, gick över gatan och rewinda. waste of time, sigh ...

älskar mina sixtys & bootsen - details ♥

family is one of nature's masterpieces

vaknat tidigt idag. still tired though, men vill få så mycket utav dagen som möjligt. senaste 2 veckorna har jag inte stigit upp förrän två då jag börjar jobba tre så att vakna tolv är inte dåligt. men nu ska jag iallafall upp och göra frukost sen vad jag gör efter, do not know ... jobb blire iallafall!


syskonlycka ♥
& gällande de vita. pappa fyllde år, så vi hade whitetheme.