HOME ABOUT CONTACT

made my day <3

ååh, vad glad jag blir :D såg denna goa kommentaren när jag loggade in efter en sjukt stressad och jobbig dag.

skulle du kunna tipsa om bra hemsidor och köpa kläder ifrån?? det är så att jag snart ska ha bal, skulle du inte kunna tipsa om fina klänningar till ett bra pris, om det inte är för mycket begärt, nu när du är upptagen med din karriär... älskar din stil och din blogg! xx

SVAR:
visst kan jag det, men jag handlar på de typiska sidorna som alla andra gör.
såsom, www.ginatricot.com, www.hm.se, www.nelly.com, lindex, kappahl, ellos ..

inga nyheter som sagt, men dock jag jag tipsa om vart jag beställde min balklänning :)
sidan heter www.dhgate.com, om du loggar in där och trycker in på Wedding & Prom så kommer du att hitta en massa balklänningar. det bästa med balklänningarna är att du kan beställa den efter dina mått och vilken färg du vill att den ska vara. priset kan variera från 500 till cirka 2000 beroende på vad du väljer för modell och så är det ju frakten med. min klänning kostade ca 1300 inklusiv frakt och det är ju inte allt så farligt iochmed att det kostar minst dubbelt så mycket att köpa en färdig klänning i en klänningsbutik i sverige. jag hade inte så tur så min klänning hamnade i tullen (betalade 381krextra för att hämta ut den) och så var jag så sent ute så min klänning kom typ två dagar efter balen -.-' typiskt liksom.
en del klänningar erbjuder free shipping och det är skit bra då shippingen kan vara rätt mycket.
OCH, var ute i god tid. min klänning skulle vara framme efter 21 dagar men det tog 23 dagar, så räkna med minst en månad shipping för säkerhets skull :) plus att kvaliten är ju inte den absolut bästa men klänningen var superfin irl och passade mig perfekt!

hoppas mitt inlägg hjälpte dig, puss! ♥

one thing is for certain, whatever you do i workin'



shopping, you are stealing too much of my time

fick nog, kunde inte hålla mig mer så i söndag blev det en snabb runda på väla i 1h och jag fann en söt spetsklänning, ett par grymma byxor och hmm, glömt vad den tredje grejen var. iallafall, imorgon eller dagen därpå ska jag försöka ta bild på det och visa er, älskar byxorna! ♥ gaaahhh

på torsdag när alla räkningar är betalda och alla spänningarna är över ska jag fan nätshoppa. fuck min portning, banning lr whatever. det funkar ändå inte, har smyghandlat titt som tätt -.-'
vill skjuta mig själv just nu när jag tänker efter. i'm a poor ass asiandude right now

creating myself


rock it

mitt nya fina örhänge


let's have a toast for these memories we've made just with a touch of happiness

tre fina bilder på gårdagen.







hade på mig klänningen jag bar under nyår och så hade jag enkla svarta klackar till det. brudgummen ville att vi fyra som bar på gåvorna skulle klä oss matchande, det var svårt att få till det iochmed att han sa det två dar innan men vi löste det rätt okej.
lånade ut min julklänning till Thu och så hade thao en t Linda, blev ju bra ändå. svarta skor var lättast att ha kom vi överrens om

where i'll be, there shall ego be

otroligt fin dag denna soliga lördagen. stressade och gjorde ve mig till förlovningsmiddagen på cirkus 10-15min(!!) blev väl godkänd trots den lilla tiden jag fick på mig. väl framme hos kusinen blev det traditionell vietnamesisk förlovning. jag var en av damerna som fick "bära gåvobrickorna" som var fint gjorde utav brudgummens familj. allt var så fint och vad tror ni jag gör när jag står där brevid och vittnar denna fina vackra arrangemanget, jo jag LIPAR haha, okej lite att ta i där men mina ögon fylls med tårar och blir så glaad för min söta lilla kusin som nu är förlovad.
jag är en så sjukt svag tjej när det gäller typ ALLT, känslomässigt då. blir alltid tårögd, typ vid slutet på alla filmer, när någon håller ett tal, när jag ser någon ha det dåligt, när jag har kul, när jag är ledsen. kan typ säga med handen på hjärtat, utan överdrift att jag fäller minst en tår var dag.

kan inte tänka mig mig själv på mitt bröllop, kommer ju vara CRYBABYRIDE. finns det någon hjälp mot detta? haha

iaaaaallaafaaaall .. det bjöds på god mat och trevligt umgänge, typ bara släkten. sen drog killarna ut och spelade biljard för att två timmar senare komma hem och hämta oss då vi bytte om och drog till bowlinghallen och spenerade en supertrevlig timme där. vid elva slaget körde vi t mezo och det blev ytterligare en timmes chitchat där.
nu är jag hemma, eller har varit det ett tag nu och ligger i min sköna säng och har aldrig varit mer sugen på vatten men orkar inte gå ner. fotat en massa bilder innan jag gick och la mig. även min outfit jag hade idag mot kvällen. bilder från dagen kommer imorgon.
LOVE


spetslinne, byxor, transparent blus/skjorta - H&M, bälte - missäy, skor - nelly

im glad you found happiness my dearest

åååh, så glad! min fina söta kusin ska gifta sig snart, imorgon blir det typ traditionell vietnamesisk förlovning.

vet att bloggen har legat död ett tag, inga bilder och dålig update. men lovar att imorgon kommer jag att ta med kameran och sen blire bildbomb. uppskattar verkligen att ni följer min blogg dagligen fast jag är så VARDAGLIG ALLMÄNT TRÅKIG :) love for my readers ♥

nu ska jag fila ner alla mina sönderhackade, snea och fula naglar och lägga på en fin guldig färg. vill ha glitter o bling men så jävla fula naglar just nu! buhu för restaurang jobb -.-' tillåter aldrig en vara fin.

KYSS

make me happy by spoil me

veckan har varit tuff för mig, mycket jobb som fan. så sjukt mycket pappers arbete det har varit och nu kommer det bara mer och mer. och har inte kommit in i en rutin ännu iochmed att allt är så nytt men det kommer väl ..

fick låång helg, tack och lov för det. behövdes verkligen! jag höll stängt långfredagen, lördag, söndag & idag. varit med min underbara familj, slaktingar och vänner. har varit i göteborg och festat tills jag inte litterly didnt feel my toes nomore. vi var ett gäng på härliga 10pers som bokade två rum på scandic opalen, det blev fotbollsturnering på morgonen (07.00!!!) och sen shopping, fotboll igen, ombyte, lite fixilifix och sen drog förfesten igång. blev inte så mycket förfest för min del men kul hade jag så länge det varade :D vaknade tidigt imorse, drog ner till hotellfrukosten och sen körde vi hem.
var hemma runt tre tiden så det blev att stoppa i mig en skål nudlar snabbt som attans och sen vidare för jobb. kom hem runt halv åtta och nu sitter jag här och bloggar lite för mina underbara trogna läsare <3

sjukt sliten just nu så ska försöka och lägga mig tidigt. vädret kommer sukagug resten av veckan enligt iphone så jag kommer säkert vara superdeppri resten av denna veckan!
tack tack regniga måndag -.-'



↑ såhär har jag sett ut i två dagar, orkade inte byta om när jag kom hem iochmed att jag ändå var smutsig och på väg till jobbet så bytte jag ut skorna till uggsen, vinterjackan och satte på min mössa - zöt outfit yo.

SER NI MITT HÅR? så himla glad, det har typ blivit ljusare i topparna automatiskt, eller för att det är sjukt slitet på topparna, men det skiter jag fullständigt i, så snyyggt. OMBRE BABY!

20 years old and already on the top of my mountain

så jävla stressade dagar. mitt huve har inte alls vilat. men nu är det fan officiellt!

JAG ÄR 20 ÅR GAMMAL OCH ÄR EGENFÖRETAGARE!
Köpt min egen restaurang, för mina egna pengar, som jag själv slitit för.
Det är mitt DRÖM jobb, att ha mitt eget, att vara min egen chef, att jobba med mat och
att ha de absolut BÄSTA arbetstiderna. jag jobbar endast från 9.30-15.00 vardagar och är ledig lördag & söndag.
kan det bli bättre? jag är så lycklig, det ska gå så jävla bra, hade premiär i måndags och vad kan jag säga mer än att jag är så lycklig! grattis till mig själv haha! :D
är så jävla duktig, men skulle inte klara det utan min familj som betyder allt för mig <3 allt stöd och hjälp jag får, speciellt av min syster som är erfaren och så sjukt bra på allt hon gör! hon är seriöst min idol när det gäller arbetsfronten. brevid henne framstår jag som en liten mus men jag tröstar alltid mig själv med att jag har 8 år kvar på att bli lika smart som hon är <3

iaf, så därför hinner jag inte blogga om outfits eller dagen iochmed att hela min dag går jag svartklädd och luktar mat.
men i'll be back :D

numera är jag snäll flicka som lägger mig tidigt och vaknar tidigt. snappade lite poser till er på hur söt jag är när jag är hemma och trallar runt i mina myskläder/pyjamas och söta inneskor.
nu ska jag sova gott i min nyabäddade säng och drömma mig bort till las vegas resan som aldrig blev av (inställt pga ↑), men detta är ju sååå mycket bättre!





first of april. everybody thinks they're hilarious

dagens val.

yeps. superproud of myself. I AM. har gått ner 5 kilo och väger numera 49.5! är så jävla glad, nu mår jag så mycket bättre, känner mig så mycket finare dirr. ska vara fit som fan till beach 2012. trivs som bäst med mig själv när jag väger 46-47 & det är mitt mål. sen ska jag träna regelbundet och må bra resten av mitt liv!

double happy birthday

är på ett dubbelkalas just nu. blev lite sen så nu sitter jag och äter kall mat.

ikväll, trots att jag har 1000 grejer att göra innan måndag så ska jag ut och dansa igen