HOME ABOUT CONTACT

its not a mistake if its repeated


ROCK N' BLUE

hello!
 
ligger just nu i min varma säng efter att ha sett 5 avsnitt av gossip girl. började om och kollade hela serien från början. är just nu på säsong 3, älskar gossip girl! sjukt hur beroende jag blivit av den serien, ligger uppe hela nätterna, fastän jag ska vara uppe och jobba halv nio på morgonen så lyckas jag inte somna förrän 3-4tiden. vilket resulterar i den gamla visan, dålig hy, röda/svullna ögon, irritation på precis allt, allmänt sliten och TRÖTT. när folk träffar mig så är jag trött, oavsett tid på dygnet, dag eller ja. ni fattar, ond cirkel.
 
iallafall, vill visa er min nya jacka, eller ny och ny. köpte den för 2månader sen men fått trixa och fixa lite med den och nu är den helt klar och passar mig perfekt! överglad.
 
 
 
 
 
 
nä, nu ska jag släppa datorn som jag inte rört på 3 dagar och fortsätta med GG. puss på er!

just life

idag fick jag min present av pojkvännen, lite sent men väntar man på något gott så ..
 
en LG 40tums 3D LED, Smart TV
alltså, jag är totalförälskad i den. helt perfekt, han installerade den nyss och vi kollade på olika 3D klipp och jag svimmar. skriker till lite då och då när olika föremål slängs mot mig och runt i mitt lilla rum, älskar det!
 
dessutom skaffade jag nyligen ett netflix konto, en av de bästa besluten jag gjort på länge. har hört om det så jädans mycket och nu när jag fick min tv så var jag bara tvungen. och samma sak gäller här, HELT KÄR! kommer nog aldrig lämna huset mer! (så till alla mina kära där ute som tycker vi nästan aldrig ses, farväl haha!)
netflix är ett program där du streamar film, tv-serier, dokumentärer osv, det finns verkligen ALLA filmer, alla filmer och serier som finns på tv, alla avsnitt som du missat eller alla serier du velt se men inte orkat ladda ner, netflix fixar detta för endast 79kr/månad helt sjukt hur man kan vara såhär pirrig i hela kroppen och leendet på mina läppar släpper inte, kommer nog vara uppe hela natten och leka med min nya tv. såå värt vartenda krona alltså, alla där ute som funderar på att skaffa tv. köp en SMART TV!
 
nej, nu ska jag koka lite te och fortsätta kära ner mig i min tv.
 
 
 
 

two of those perfect evenings

igår va en lång dag för mig. startade dagen med köpenhamn tillsammans med min kärlek,
vi gick rundor i stan, sprang in på alla butiker, jag som är så galen i kläder, jag trang le, jag the shopaholic seriöst fann NADA. vet inte om jag är blind, kräsen eller bara allmänt knäpp i huvet? tänk er, fick shoppa på andras bekostnad, och fann inget som lockade mina ögon? sämsta shoppingturen på flera år.
 
iallafall, var inne på zara och provade två ytterplagg som jag föll för, bestämde mig för att inte köpa dom i danmark för garantin gäller bara i danmark, dvs om ett stygn eller något är fel med plagget så måste man till danmark för att fixa detta, så jag valde att köpa plaggen idag på väla istället. (ett tips till er som handlar plagg på butiker i danmark som finns i sverige med :))
 
efter dk igår körde vi till malmö där vi körde rundor i stan,fick en inbjudan till en middag med kusinerna senare mot kvällen, mötte upp syster och hennes pojkvän, in på casino och tjäna lite pengar, hälsa på min pojkväns föräldrar och mysmiddag med kusinerna som avslut på kvällen. en helt underbart mysig kväll!


idag blev det söndagskaffe, sen lite jobb. sen lekte jag leopard genom hela helsingborg då jag fyllde flera matkassar med gött inför kvällens middag. körde till väla och en supersnabb runda, köpte med mig presenterna och hem vid 17 och fixa maten till 23pers.
gästerna kom runt halv sju tiden och maten blev då serverad.
vi umgicks alla en stund och sedan sjöng de för mig och tårtskärning blev det med, givetvist, likaså presentöppning.
fick en MASSA fina presenter, varenda en var fin. ska ta och fota dom under veckan och skryta lite om hur fin familj och fina vänner jag har runt omkring mig.
nu är jag trött, ska lägga mig och snoka runt på instagram och inspireras lite innan jag låter drömmarna komma ikapp mig.

oj, blev ju nästan en bok. godnatt mina fina ♥

Mcdonalds & Copenhagen

Sitter just nu i bilen med en påse med massa onyttigheter från älskade mcdonalds, en bra start på lördagsmorgonen!
Iochmed att jag fyller år på tisdag och inte kommer kunna fira då jag jobbar från 9-18 så tar min pojkvän mig till köpenhamn idag där jag får välja mina egna presenter från familjen och även shoppa på pojkväns bekostnad, hur GÖTT? Haha

Sitter just nu och dricker min äppeljuice, bästa juicen i världen!


going out

längesen juag uppdaterade, ser att jag fortfarande har trogna läsare som kikar in här! ska sluta vara sämst nu och försöka uppdatera mer! 
 
nu ska jag bege mig till malmö för lite mat, fik, shopping bl.a