HOME ABOUT CONTACT

my cream dream

dagens.
 
 
 
 

efter jobb fick jag springa snabbt i väla för att hitta 2presenter till min kusin, fann skit fina plagg t henne. graattis på din dag ♥
va inne på zara, typ mitt huve skrek hela tiden till, så jäääävla fina grejjer nu, alla jackor, militär mönster, skinnjackorna, byxorna, skorna! panik, ska jag spara och resa eller shoppa och va snygg? haha ..
 
nu ska jag byta om till något bekvämt snabbt för blir snart hämtad av storebror, sen åker vi tillsammans till kusinen min och äter en mysig middag och lite tårta :)

trouble trendy trashy red

fredags. hade på mig jeans från gina som jag själv sytt och tagit sönder och topp från zara, krassligt lockigt hår och ett leende i hjärtat under hela kvällen, då jag är så tacksam för alla omkring mig och hur bra jag egentligen har det!
 
 
 

no kamel, no donkey, noooonkeey

i tunisien så bokade vi en halvdag där i fick åka till ett ställe där vi kunde rida på dromedarer, mata dom och åka runt och se på lite annat gött. hade riktigt kul, en riktigt upplevelse. lite småläskigt sådär först vid början då djuren är riktigt smutsiga och ovälskötta. hästarna hade massa fästingar på sig och dromedarerna likaså, även massa äckliga spindlar och andra småkryp kröp runt på djuren. riktig hemsk syn, äckligt och så himla synd. iallafall, vi red på dromedarer, hästar och jag red på en söt liten åsna! ah, ni läste rätt, så himla söt. jag hade absolut ingen kontroll och åsnan bara sprang rundor. lilla trang satt givetvist bara där och skrek till lite då och då, hjälp var ett av orden som upprepades väldigt ofta under ridturen, sjukt kul haha.
 
vi matade djuren, provade på att äta kaktusfrukt, smakade nationalbröd bakad av en gammal tant som bodde ute i "öknen", tog massa foton, såg en dromedar dricka en colaflaska på typ 4sekunder och efter rapa så himla härligt som på TV liksom. som sagt. en riktigt upplevelse :)
 
tror nog det var upp till 43grader den dagen, ute i den torkan. dog ju nästan, man blev så himla trött utav hettan!
 
 
kolla vilken söt liten dromedar, den var verkligen helt snäll och bara gick brevid alla andra dromedarer ..
 
 
 
dooonkeey
 
 
kaktusfrukter
 
matade min kompis med kaktus, mouth to mouth haha ..
 

purple rain, purple rain

en kvällsoutfit på semestern.
 
 
 
 
 
 
 

leaving home ..

.. for 2 days
 
kom hem vid 4 och la mig och vila ett tag. fick vakna, duscha snabbt som tusan och sedan fixa mig och packa lite smått. ska iväg till malmö festivalen nu, få i mig något gott i magen sen blire förfest och party :D its been a while och jag ska fan gå all in idag. väntar på att slöfolket att komma sen blire roadtrip, typ. imon är det köpenhamn som gäller!
 
 
blev 2 snabba webbcambilder, telefonen ringde och fick stanna till och posa lite sådär "fint"
 
trevlig helg på er xx
 

the more sofisticated look for me

 
 
idag direkt efter jobb skyndade jag mig hem, snabb dusch och fixning inför mysmiddag med familjen på färjan till helsingör där dom serverar havsbuffé. klädde upp mig lite och satte på mig mina "kärring-skor" jag köpte för 2år sen som jag aldrig tagit fram. ni vet såna onödiga köp man gör ibland bara för att man sett att någon bloggare eller en fin tjej på stan hade på sig just dom? om inte, så jaa. jag ÄR SÅN - sån som ser att något sitter snyggt på någon och bara måste ha det själv. tror nästan alla tjejer har lite "sånt" i sig, haha .. eller har jag fel?
i skrivande stund tänker jag på en fråga jag fick för ett tag sen om min "personliga stil", ska snart slänga upp ett inlägg till er om just "egen stil" ..
 
iallafall, tillbaks till mina skor. det är en sån där typisk sko som du tycker är skit ful men ändå fin liksom. inte högklack och inte låg, typ 6-7cm. och för att göra dom mindre fula så påpekar man liksom att det är äkta skinn var gång någon blickar ner på dina skor, och så säger man själv att dom är så himla fula enbart för att personen framför dig ska säga emot. ja, exakt. knäpp i huvudet tänker säkert vissa nu, jaa, jag får väl vara det då .. 
 

xoxo .. /knäppgöken
 

from a pale*ssasian -> blackie chan

 
posar lite smått sådär sött, osminkad, hänging & lökig efter en dag på stranden. lite smårund med.

egome on vacay

 
 
details. crochet shorts, leopard blouse, white nails.

TUNISIEN 2012

vår fantastiska pool som var fullsatt var dag från 07.00 till kvällstid.
 
 
 
 
 
det fanns ett entertaining team som underhöll oss med spel, lekar, tävlingar, musik, aerobics, sporter, shower och mycket mer varje dag. vi hade även en egen strand som tillhörde hotellet där det fanns öppen bar, solstolar, parasoller och en massa gott precis bakom några bungalows som även tillhörde hotellet.
 
vi var totalt 8pers som åkte så bestämde oss för att all inclusive skulle vara bäst för oss då vi kommer dricka mycket och så slipper man allt velande hit och dit och diskussioner om vart man ska äta. då ingick det, frukostbuffé - lunchbuffé - middagabuffé - dricka från baren (vatten, läsk, öl, drinkar) från 07.00 - 00.00
 
 
dessert.
 
 
 
 
 

fun on air

rastlös tjej på flyget
 

när jag sover "ute" liksom på flygplan, bussar, tåg, parkbänkar, ubåtar, rymdskepp osv så måste jag alltid täcka mitt huvud med något. och det enbart för att jag sover så jäädrans -fult-. och det värsta är när någon tar foto på dig när du sover, jag hatar det! så nu täcker jag alltid med något, de vill säga de gånger jag vet om att jag kommer däcka, haha .. trots att jag haaaatar att inte kunna andas frisk luft då jag nannar -.-'
 
så, nu har jag avslöjat en hemlighet jag kanske inte borde ha gjort, nu kommer alla att lägga mer märke till hur jag sover ..
but som sagt, no ones flawless.

pretty woman, walking down the streets

vart' helt död efter resan, men ändå inte liksom.
kom hem i lördagsmorgon, vid sju tiden. early morning. sov i 4h tills det var dags att vakna och jobba. det blev först en efterlängtad hemlagad lunch innan jag fick dra iväg och jobba i 3h. sen var det en snabb runda på väla och fyndade 4par skor! på typ en kvart. hur lyckas jag undrar jag ibland? visar iallafall bilder när jag orkar ta bild på dom, om jag orkar :)
 
idag, eller igår söndag. drog vi till malmö tidigt på morgonen för att äta en god buffé och sedan shoppa lite till .. blev en lugn dag för plånixen idag, tackar döda entré för det dock!
 
firade även mig älskade vackra syster hela dagen idag och lördagskväll då hon nu är hela 29år UNG!
 
nu ska jag sova gott i min stora sköna säng och så väntas en vecka jobb. fullt med planer inför helgen och jag längtar :D
 
 
outfit.
blus - bikbok (köptes i lördags tillsammans med skorna på bilden) / shorts - gina / loafers - bikbok / väska - friis&co / klocka - MK

hooney, i'm coming home

har verkligen haft en fantastisk vecka här i tunisien, afrika med sköna härliga vänner. det har varit 34-42 grader heela veckan, och ja vad mer kan man begära? sitter just nu i lobbyn och väntar på vår transfer till flygplatsen. är hemma runt 6 på morgonen imon. saaknar min säng och mammas mat något otroooligt assååå ..
hörs när jag är hemma och bilder kommer ni få se :D


i need this

JAAAA MEN VAAAACAAAAYY :D imorgon natt kommer jag + 7 andra härliga att sitta på lanet från göteborg mot tunisien. har verkligen förtjänat detta då jag jobbat nonstop i 5månader.
ska försöka att blogga via mobilen om internetupkoplingen inte krånglar som det alltid gör är man är på semester. men det är ju inte det viktiga just nu för det enda jag ser fram emot är en hel vecka med sol och bad!