HOME ABOUT CONTACT

living every second of whats left of my life

med snabb räkning har jag endast 8dagar kvar att leva. sen jobbar jag heltid på vår nyrenovarade restaurang! sjuukt tråkigt. ska även jobba söndagar! alltså 7 dagar i veckan. HEY, did i just hear you say you hate your life? try walking in my shoes :)

ELLAFALL (sa alltid så när jag var liten(till 17)haha) det är anledningen till varför jag försöker shoppa var dag, hitta på saker konstant och inte har tid med blogg eller internet mer för den delen.
det blir bara iphonen för det mesta.
just nu sitter jag i bilen på väg till kphm och ska förhoppningsvis shoppa ihjäl mig. så detta blir nog mitt sista inlägg någonsin. it's been a good year, love you all. bury me with my shoes and play the song halleluja by molly sanden on my funeral and most importantly my phone must be next to me.
i'll be watching over you from hellaven


if you argue with an idiot, after a while it is hard to tell who the real idiot is

mina dagar har bestått av shopping hela tiden. sjukt vad mycket jag shoppar. jag älskar rea!!
eftersom vi har stängt nu på restaurangen umgås vi mycket hela familjen tillsammans under dagarna. det har vi inte gjort på många många år ..
imorgon ska vi till danmark. heldag. ska upp 7,30 men jag är vaken ännu. kommer ångra det imorgon!

juste. många har frågat vart min julklänning är från. den är från nelly och kastade 399:-, jag köpte den under sommaren. nu är den på REA! så passa på, sjukt snygg klänning och överfin rygg ..


nelly 399:- 199:-


T om bubble beaautiful bath:
Funkar din blogg-app? :o

SVAR:
Ja det gör den, den kan vara lite trög ibland men om du loggar ut och sedan in igen då går det oftast att ladda upp inlägget.


PS. jag vet om att bilderna blir sjukt fula när jag mobilbloggar och man kan inte få dom i rätt storlek men det får jag helt enkelt ta. och + i kanten är att det ofta blir dubbla bilder, jobbigt. just saying så ni inte tror jag är värsta ego (A) haha, whoooteverhh ..


bubble beaautiful bath

ligger i syrrans badkar och njuuuter av att bara slappna av och skämma bort mig själv. har legat en stund nu så mina fingrar och tår har blivit skrynkliga. nu ska det peelas och så lite hårinpackning sen har nga förberett räkor och kryddig sås, heaven helt enkelt!

 

 


comments&answers

Nathalie om battles big enough to matter, small enough to win:
Hey :) Använder du circle lens ?

SVAR: hej på dig med :) jaa det gör jag, eller tror det är circle lens. dom är iallafall beställda från honeycolor.com och heter hyper natural brown.
sjukt billiga iochmed att det är 1års linser, dock har jag inte mina mer än 3-4 månader.
supersnygg blir man med linser men det är sjukt jobbigt att ha på sig linser då det blir suddigt och kan irritera väldigt mycket, tkr jag :D hoppas du fick svar på din fråga :)

Abb om iloveyoutoomuch:
Älskar din blogg :D:D wiiiee vad kul att du köpt en kamera, haha du kmr bara älska liiivet då (A) /Abier :D

SVAR: aaw, söt du är abir! haha, kul att någon tycker om min blogg. börjar få så mycket hatbrev och kommentarer att det är sjukt alltså -.-'
jag vet, älskar min kamera. dock suger jag på att ta fina bilder, men ska lära mig så gott det går haha ..


christmas day, another day of paaartys

Befinner mig i mlm just nu, precis ätit lau och nu ska vi bege oss till casino cosmopol och förfesta lite där, om vi går plus då ja ;) sen fest på amiralen. Gött!

 


Oops, glömde bilden ahhahah

Cuong är trög tihi

 


PAAARRTTTYY

Heey, i'm a bit drunk. Yeeeeeeeeh


happy birthday uncle!

Sitter i bilen på väg t farbror nu! Sen är det daaans all night long .. Måste påpeka igen att jag älskaaaar jul!


MERRY CHRISTMAS

Ååh vad jag älskar julen! Bästa högtiden på året!
Nu ska jag göra ve mig, och på middag hos mina kusiner. Presentöppningen imorse var EPIC!

Har bråttom, ses bloggen! I've missed you <3


like a pussle piece


hej, jag lever :) bara sjukt stressad nu inför renoveringen och det nya konceptet vi ska ha i familjens restaurang. uppdaterar väl när jag orkat ta någon ego bild på mig lr något.
tycker det är sjukt dött att läsa inlägg utan bilder, drf bill jag helst alltid blogga med bild. jaja jaaa bla bla baaaahh, döööööör! pusshej! mobilbloggar imorgon, om jag törs ..

kul att det ändå är folk som kollar in här fastän jag endast bloggar ca 3-5 inlägg i veckan <3

transparent & tassels

en del som känner mig vet hur svag jag är för transparent och fransar.

och när jag gick in på bikbok idag på entre dog jag lite. där låg den perfekta transparenta + fransiga blusen jag nånsin sett. och ni kan förstå att jag dog ännu mer när det enbart fanns storlek m kvar.

399:- bikbok

dock är den jag vill ha svart. perfekt oavsett väder & kläder. tänk brun med slitna shorts och tubtopp & så den över. GUD låt den hänga kvar i svart xs på butiken ihelg! annars får jag köpa m och bada i den ..

the highlight of the day

HAHAHAHA!! Okej, ni ska få höra min egen nyhetsreporter tala.

Förra veckan när vi åkte till malmö så åkte vi förbi en stor lift som hade blåst iväg pga stormen under första advent.

Då berättade min kusin anh Cuong att det var en lift som tillhörde millitären som hade blåst dit. Då satt jag och nga i bilen och hpn lyssnade noga o var nyfiken.

Tre dagar efter ringde hon till mig och berätta:

"Gumman, du vet den liften vi såg på väg till Landskrona. Den tillhör millitären, den förflyttar vapen och kärnkraftverk från andra länder till sverige. Och under stormen flög den med havet 4km från lund till landskrona! Kan du fatta att den FLÖG hit FYRA km?"
Den väger 6000ton och flög från lund till landskrona - 4km? Hur fan är det logiskt?

Ni kan ju förstå att jag dog lite då hahhah, seriöst bästa på länge! Hon hade tydligen läst dt på tidningen, tror jag hahahah. Iallafall, världens bästa och knasigaste systern. Ibland vet man inte vart hon får allt ifrån?!

Och fakta är att det är en containerlift som flöt med havet pga den kraftiga stormen och förflyttades från landskrona till motorvägen haha.

JAG ÄLSKAR DIG NGA! <3


on the highway

trött och seg morgon, men lyckades att stiga upp iallafall! sitter i bilen på väg till malmö nu.


you only live once, but if you work it right, once is enough


imorgon blire malmö hela dagen. baby har fått egen lägenhet så vi ska åka till malmö och hämta alla hans grejeer och även en massa ska inhandlas. men ingen brådska tänker jag iochmed att mellandagsrean snart är här så vi avvaktar lite. känns så kul och spännande, lite som om att det är jag ska ska flytta ut och bo själv. han har lovat, eller fick honom att lova att 97% av all inredning får jag ta hand om :D superkul! i'll turn him.
nädå, haha. någon som har några ideer? vet inte själv hur jag vill ha det där, det ska vara killigt, fast ändå stilrent och coolt typ.

nu blire sovdags. har fått en stor finne?? i, ja ni läste rätt I ögat. så har gnuggat 3 dagar nu och mitt ena öga är kaos. svullen, röd & irriterad.
hur fan ska jag trycka finnen I ögat? gör skit ont ju, hjääälp!

thoughts lead to words, words lead to actions, actions build your character, your character determines your destiny


jobbat hela dagen. ser fram emot 2012, ska jobba varje dag då. i NY fräsch lokal, loveit. planeringarna faller på plats och allt ska bli så grymt. i hope.

men just nu är det så stressigt. mkt som vill göras så snabbt som möjligt och allt är så, alltså hittar inte ord! jaja, nu babblar jag massa strunt så ska sluta skriva. jobb imon också dock :)


relaxing with a glas of ...

grönt vin på jobbet ..

haha närå, det är bara den nya smaken från life energy :).


battles big enough to matter, small enough to win

yesterday.




to be honest, life isnt easy for me. & i bet yours aint better, so STOP the maddafckking hating


wanted to add. harrys was boring. we got fooled. blev lurade, ville se matchen, ringde dit imorse och reserverade bord, det gick inte att reservera. vi frågade om dom skulle visa matchen där, ja sa dom. vi gick dit i god tid. satte oss ner, beställde dricka och mat. klockan blev tio. vi frågade om de kunde byta kanal. DE HADE INGEN KANAL PLUS!! hur fan skulle de då sända matchen, korkade ko som sa ja på telefonen. så tin stressade oss, åt maten snabbt. stack över till shakespears på knutan. FULLT HUS där, kunde inte ens stå så vi drog snabbt till bilen igen och körde till söder, ingen tv på den puben nej. så vi stack till charles dickens och äntligen fann vi matchen. hann till halvlek. jag sa att dt skulle bli 3-1 & yes.

efter det drog vi till bulls och spelade lite biljard, lilla trang rensade bordet idag, är grym på biljard-typ.
klockan ett drog vi tillbaks till harrys då de andra ringde & sa att de var inne. vi fick gå in gratis iochmed missförståndet vid början. väl inne - tråååååkigt. började kvällen på blackjack bordet och vips där rök några hundra lappar -.-'


& YES! my life, my blog, my thoughs, my words, MINE MINE MINE, so stop complaining about me complaining wh*rekid :)

ps. jag har blivit spel beroende :( & ännu värre, jag tror jag tycker om att kolla på fotboll, vad har hänt med mig?!

my everyday war is, choosing what to wear


kom hem för en timme sen. la mig på sängen och somnade. vaknade av att pappas antik klocka ringde.
sten död med smink och kläder fortfarande på va jag tvungen att ta några bilder, uppklädd & sånt ju.
så nu efter en kvart blev det 20 bilder, samt tvättat av mig, bytt om & JAG ÄR PIGG! fckk it -.-'

kvällens outfit ..


ringar (från vänster) 1. present från baby nini, 2. svarta ringen från bakluckeloppisen haha, 5kr-FYND! 3. från mamma - calvin klein


blazer - vero moda, tubtop - gina tricot, jeans - carlings, bälte gucci

mat, harrys & barcaaaa


efter en hel dag men nga på ikea, EM och hos henne så ska jag ha lite kul. jag, thanh & tin ska nu dra t harrys för mat och sen blire fotboll på stora skärmen och lite dans. de andra skulle möta oss på harrys efter middag hos en vän. ser fram emot en trevlig kväll på harrys.


kanske visar en outfit bild imorgon, om jag inte är för vimsig för att kunna ta bild runt 3-4 på natten de vill säga, PUSS!

tongue double, brings trouble

har flyttat hela dagen. inte jag då, utan syrran. men kan lova er att jag står för minst 90procent av flytten då hennes kläder är 98% av hennes saker. sjukt mkt kläder, seriöst 1000 plagg. & hon klagar på mig jämt, att jag har mkt!?

iallafall, imorgon(idag) blir det fixa i hennes lägenhet hela dagen samt ikea. köpt 500galgar redan och det räckte inte ens till halva som ska hängas. & julklapps haunting på söndag. kaos nu, inga julklappar klara och jag ska handla 15 klappar till snobbfolk -.-' KILL ME! närå, får se om lilla trang smiter undan detta året med att fylla deras julstrumpor med godis :D



the best way to predict the future is to create it



nu är jag lagom trött och ska sova. haft huvudvärk hela dagen, hatar att vakna fel. har ni också såna dagar?
då man vaknar på morgonen och vet att man kommer må piss resten av dagen.

ilovemylifeilovemylifeilovemylifeilovemylifeilovemylife


om allt går enligt plan och inte kommer ivägen ska jag, mamma, pappa & mina brödrar till prag nästa onsdag. för både lite avslappning, shopping och bröllop.
längesen jag var där. ska bli mysigt nu till jul med.

har varit i tjeckien 3 gånger.
en gång med mina kusiner från pappas sida och andra gången med kusiner från mammas sida & tredje gången var med mitt basketlag, då vi spelade cup och hade allmänt kul.
fyfan vad man saknar gamla tider!




when a surprise makes you feel loved ..


igår kväll, eller runt fem tiden kom syrran förbi och hämtade mig då vi åkte till henne för att fortsätta packa ner allt i flyttkartonger (chinabox*nudelkartoner haha!) för hon snart ska flytta. imorgon tar vi nog det sista sen är det flyttdagar hela helgen. hennes nya lägenhet är så sjuukt fin, plus hennes inredning. vill också flytta ut så jag kan inreda! fast no, i like it at home. egen våning,egen balkong, egen toalett, mamma som tar hand om en, why leave now?

iallafall. kom hem imorse och såg detta på sängen! hur gulligt liksom? baby fick höra om mitt utbrott och jag trodde att julen var tom iår men viiipzz så är den räddad! yeeeeyh



oh nooo, the world is coming to its END!


jaaa, ni läste rubriken rätt! alltså seriöst, ingen aning on att mina tankar tagit semester. när fan blev det december liksom? det är 6e december och jag har GLÖMT min julkalender?
måste få tag på en julkalender nu, mitt december godis liksom! hur ledsen?! :(

your satisfaction is all the thanks i need

dagen till ära har jag spenderat med min kära familj. vi har shoppat och bara funnits för varandra. typ. jag är på jakt efter en fin svart varm jacka med luva! ingen så värst dyr, bara en enkel och fin. någon som har förslag på något som passar en liten tjej på 157?

egow trang in the fitting room, börjar bli lite rund. latat med träningen de senaste två veckorna. två pass i veckan, i'm so laaaazy ..

iphone skal


någon som vill köpa iphone skal? helt nya & fina. finns i färgerna (alla superglittriga & mkt finare irl)
vit,  orange/rött ,  svart ,  guld/gul ,  ljusrosa ,  cerise. 60kr/st

bilden är tagen av mig men ljuset blir fel, det är färgerna på beskrivningen som gäller och inte bilden. sjukt bra pris då dessa skal kostar 199:- på väla.

även skydd, 2 olika modeller 75kr/st


detta kan hämtas i helsingborg eller skickas mot en fraktkostnad på 20kr - leveranstid ca 1-2veckor.

svenska spel, unibet, bet 365 ..

ville nämna att jag har blivit en stor fotbolls bettare (haha kan man säga så?) nu. första gången jag tippade vann jag och fick 900 spänn. igår vann jag 600kr och 550kr idag!!
det är inte värst mkt pengar men är jag grym lr vad?
förra veckan vann jag 170 och så fick jag även 11HELA rätt på europatipset, fatta hur grymt det är? fast fckk att omsättningen var så jävla låg den dagen. vann 6kr, vad är oddsen på det liksom!? fly förbannad, kunde vunnit många k där!  la ut 18kr och fick tillbaks 24. iallafall, är stolt över mig själv :D

fast dock inte över att jag spelar rätt mkt =( men spelar aldrig stort! max 100kr och inte en krona mer :)
TACK OCH HEJ FRÅN TRANG LE LIVEBETTARN :)

parajumpers & perfect jeans


en halv bild på min älskade jacka jag ska ha livet ut! (säger jag till allt jag köper! haha) och mina fina fina älskade jeans.
i got a thing for black jeans, and vaxed stuff. älskar vaxade jeans, lite halvblanka. har 13par svarta jeans, dubletter på vissa med, sjukt men i love black jeans! alltså 13 par som jag verkligen använder, räknar inte med dom som bara ligger i garderoben då. dessa köpte jag på gina tricot för 499:- sjuukt bra pris för de perfekta jeansen som verkligen sitter åt där de ska.



senaste 2 veckorna har jag köpt 7 par jeans/byxor. är sjuk i huvudet jag vet, handlar non stop, och grejjen är den att mitt konto inte växer, utan den har stått still fast jag jobbar och SPARAR, så vitt jag vet.

VARNING till alla mina läsare! skaffa inte VISAKORT!!!

love me or hate me, its up to you. just dont be jealous cuz u aint me


grejen är att jag aldrig gillat läppstift, men nu när det är så dystert ute och folk börjar (eller har gjort ett tag nu) färglägga sina läppar ville jag också prova på något snyggt. brukar bara köra försvarets hudsalva från apoteket på mina läppar men nu ska det bli ändring på det.
tycker faktiskt att det ser rätt okej ut nu när jag är rätt blek. ska prova RÖTT nångång, med bättre bilder dårå ..

love & support

ååh, tack alla goa för er backup & stuff :D iallafall, nu till något mer "intressant" ..

min bloggdesign, header och rubbet är ändrat. har gjort det helt själv, fatta så grym jag är. google ♥ haha. inte nöjd men bättre än gamla, no offense ninabeb <3 håller fortf på att fixa&trixa, får se vart det leder ..

ser lite fucked up nu vid början iochmed att alla äldre inlägg skulle passa in med den gamla designen men ääääääh, who gives a fckk.

imorgon ska jag till malmoe, till loppisen på nydala och sen entre i guess, får se vart syrran vill.

SAD STORY!

OKEJ!? efter snart ett år bloggandes fick jag denna kommentaren. bör jag skratta eller vika mig dubbelt? haha





Anonym om tall chocolate:
sån dvärj du är och leka rik och snygg. Snälla du är bara en liten chingchong i den dära thaimaten. skaffa dig utbildning och riktig jobb lila du.




SVAR: seriöst? skämmigt att du ens uttalar dig. vem fan du nu är. den som behöver utbildning är just du, "dvärj, lila". tack för att du tar dig tiden att läsa och kommentera :)