HOME ABOUT CONTACT

shopping is cheaper than seeing a therapist, well sometimes ..

älskar shorts. dessa är en utav mina senaste shortsköp (6st!!!!)
snyggt blekt, snygg slitning, snyggt låga & snyggt korta ..




ombreombreombreombreombe

sitter hemma hos syster and just got ombred

jag färgar alltid mig själv och aldrig varit rädd eller nervös för att jag ska klanta t det. är grym på att färga mig själv, självgod men sant!
men idag, kaaaaos. men det gick hur bra som helst och blev så jävla snyggt!


got a relationship with my shoes, each & everyone of them

mina nya sommarälsklingar. har ett par i svart med som jag köpte i Vietnam för 3år sen, har fortfarande kvar dom, kan inte släppa taget fastän dom är sönderslitna.
men, vem klandrar mig? fina som fan om ni frågar mig :D
ska beställa i fler färger, älskar pärlorna och färgen på dessa.
lätta att matcha för mig med då jag ofta har svart och beige på mig




be kind, REWIIIND!

vill tillbaks till den tiden jag var 10år gammal, att veta allt som har hänt, alla val jag gjort & inte gjort och bara göra om ALLT!
hela världen skulle ju sett annorlunda ut. tänk om det var möjligt? vad skulle DU gjort?

från och med nu ska jag önska det var gång digiklockan visar upprepande siffra, var gång jag plockar upp min ögonfrans och blåser iväg den,
var gång jag ser en fallande stjärna, varje födelsedag ..

ELLER, NEJ FAN! ska bege mig iväg på äventyr och leta rätt på alla alladin tekannor och gnugga sönder, tills min ande kommer och ger mig obegränsade önskningar.
så mycket man vill just nu, så mycket jag vill just nu, DU vill just nu.
& en sak är säker, lösningar till ALLA problem, alla fel, den enda, absolut ENDA lösningen är om jag blir
STENRIK. punktslut.

watch your thoughts, never believe noone can hear them

todays choice.



make a wish pretty girl

asså vädret idag. att vädret påverkar mig så himla mycket. är så lycklig när solen skiner, när solstrålarna nuddar min hy. allt blir så bra, så glatt, allt bir POSITIVT!

tog med kameran idag men inga bilder på mig togs. typiskt, yesbox.



i'd rather stay in heaven


igår kväll efter lillebrors 14årfirande så bestämde vi oss för att dra till stranden idag.
iphone sa att det skulle bli 20sköna grader och det är det just nu!
så jag satte på mig min klänning och gick ner i köket för att förbereda lite korv & kött för grillning
nu är allt packat och klart, sitter bra och väntar på min syster och mr. tran sen beger vi oss till gröningen för a LAIDBACKSUNDAY HEY :D 






OBS! detta inlägget skulle upp vid 12.00 tiden men det avbröts väl av någon anledning
nu är jag iallafall hemma och snappade precis några outfitbilder som jag visar senare.
ska laga lite gott och sätta mig ute i solen på vår underbara välskötta trädgård och bara njuuuta

answer zzz ..

Camilla om first of april. everybody thinks they're hilarious:

Hur lyckades du gå ner så mycket? Hur lång är du? Är du hel vietemes? Blir tacksam om du svarar det på ett inlägg eller nått :) Du är jäättefin och ser ut dom en modell! Ha en bra dag, kram

SVAR:

Hej :)
Jag har alltid kunnat äta vad jag vill utan att tänka på min vikt. Och folk som verkligen känner mig vet hur mycket jag kränger när jag väl gillar det jag äter. jag äter godis, chips och dricker läsk varje dag och klarar inte av att vara hungrig, seriöst.
Så när jag ställde mig på vågen och såg att jag vägde alldelles för mycket och inte fick på mig mina jeans visste jag att gud har slutat vara snäll och jag får sluta vara onyttig VAR dag.

Så jag ställde mig på vågen varje dag klockan 20.00 och satte ett mål för mig själv. Just då vägde jag 54,8, vilket är jävligt mycket för att vara så KORT (1,57 )som jag är. Jag bestämde mig för att gå ner minst 3kilo första veckan.
Det enda jag behövde göra var att sluta med, läsk, chips och godis (för jag äter stora mängder av det var dag) så skulle det gå. Redan dagen efter när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner 1,8kg, vilket var en chock för mig. Dag tre gick jag ner 1,5 och detta endast genom att sluta äta snacks och läsk.

Så det är liksom ingen diet jg har eller något, utan jag har sjukt lätt för att gå upp och ner bara. jag behöver bara minska på sötsaker eller äta lite lite mindre portioner så går jag ner :)

Så, nu vet ni varför jag en dag ser0 superrund ut och nästa undernärd haha. konstiga gener jeps ;)



Annika om call me whatever the hell you adore, dont give a fckk anymore:

Va har du köpt skorna? :)

SVAR:

Skorna är från nelly.com, de kostar endast 199kr på rean nu har jag för mig, så skynda på! De är ööversköna med hög platå och super lätta att gå i trots höjden :)







you're just like summer, no class

veckan har gått så jävla snabbt. jobb var dag fram till 17.00, middag hos syster, myskväll med mig själv, blundat för mig stökiga rum som är i behov av storstädning, shoppat sönder mig, beställt kläder, umgåtts med ninja, shoppat lite med henne, fyndat, funnit min vita läderimmitationskärlek som snabbt ska beställas, gått upp och ner som bergochdaliz baniz (-.-'), älskat med zara.com, funnit min sommarkärlek som kommer passa perfekt med min bränna, färgat utväxten, och bara allmänt gillat livet lite extra. imorgon åker jag till halmstad tidigt på morgonen och gör en kul grej och på kvällen blir det godmiddag hemma innan jag rullar ihop och sover i minst 8 välförtjänta timmar efter en vecka med action.



april v

jag dör lite när jag ser henne, så kär.


marias fina valp. ja, april var namnet

call me whatever the hell you adore, dont give a fckk anymore

dagen har varit precis så som jag vill att alla mina dar ska vara.
vaknade vid halv tolv och gjorde ve mig, satt och drack morgonkaffet framför tvn i en timma, sen körde vi till fuji sushi och åt månadens bästa måltid, dog så gott det var. efteråt blev det väla, lite shopping och gott blev det där. fick besök av världens finaste april som stannade hos mig ett tag innan jag var tvungen att klä på mig för att åka till syster och äta smålyx (hummer) med henne och thuy. vid tioslaget blev vi hämtade av ankan då vi körde ner till malmö för att besöka casinoroyal och jag gick därifrån 1200+
dagen avslutades med 4 klick på kameran och alla bilder blev godkända. nu ligger jag i sängen med ett glas vatten, ett glas te, en chipspåse, godispåse och kakor.

yolo.

älskar mina skor, så himla skööna med den höga platån.

now you're just somebody that i used to know

igår, vid solnedgång.

valborgmässoafton

varit lite off på senaste tiden. ska bättre på detta snart, då jag ser att jag har supertrogna läsare som kikar in här trots att jag är sämst.

jag har stängt i mitt kök alla röda dagar så i tisdags var jag ledig så vi firade och festade precis som många andra ungdomar i måndags. hade sjukt kul trots att vi va ett litet gäng hemma hos syster som typ va sjukt otaggade från början. blev lite mat, "mingel", mingelmusik och så SHOTS! fick i mig femtio liter alkohol och så var taxin där för att hämta oss då vi körde vidare inne på tivoli. dansade tills det ekade i huvudet och tills mina små fötter inte orkade mer, bra musik och trevligt umgänge. valborg kan inte bli bättre än det :) nu längtar jag tills midsaommar! iår ska jag fan ha min KRANS!

lite bilder från min helg ..