HOME ABOUT CONTACT

if you don't have time to do it right you must have time to do it over


idag efter jobbet blev det middag på viva med finaste tjejerna. nga, amy & thao. det är så skönt och så himla mysigt med kvällar då man bara sitter och äter god mat och pratar. vi gjorde massor av planeringar men om något blir av, det återstår ju att se.

jag kollar biljetter, vill åka någonstans varmt. hittar massor med billigt och bra men fan har ingen tid.
viktiga datum står ivägen. & vi vill va borta 1 vecka och det går inte att klämma in någonstans.
den 5e, 12e, 14e, 15e, 19e, 21e-3e oktober. pallar inte åka i oktober, det är ju fan vinter i hela globen då -.-'


it is never too late to be who you might have been


been busy, working all week. and will be working the rest of the week. fullt upp som sagt. under hbgfestivalen jobbar vi alla i familjen 18 timmar per dag tre dagar i rad, dvs cirka 4 timmars sömn var natt o sen jobb. fullt ös hela tiden, fatta så ansträngande.

har varit på systemet o laddat öl och vin med pappa, typ 200 backar öl, om inte mer. så får vi inte glömma vin o cider med. vi snackar stora laster här va haha. iallafall, ser fram emot denna veckan. hoppas det inte blir för varmt. då dör vi i den stressen.

vill också säga att jag har shoppat som fan dessa 3 senaste veckorna, inte nämnt det. men typ 3 par jeans, 2 par byxor, 3 par shorts, 16 linnen/tröjor, 2 jacka, 5 bh, 3 par skor, 4 bälten/skärp, en dösnygg klocka, 7 par örhängen m.m jaa alltså ni fattar, SJUUUUKT!! slösat så jäävla mycket, mycket rea dock men fyrjävlarfan, känner mig pank, fast ändå inte. shopping igen så fort jag får chansen känns det som. måste göra om mitt rum med, skämmigt stökigt, oorganiserat o allmänt fult.

oooh, so much to do & så lite tid :( mkt text att läsa, haaah!

thoughts and love for all of you


finner inga ord för det som hänt i norge </3

är så jävla förbannad, ilska! vill inte skriva om detta men måste, whatthefuck tänker dom, rövhålet skulle tydligen bara få 14år enligt aftonbladet. alltså whoot? och som vanligt så förkortas straffen i vårt upfucked society och snart kommer han vara ute igen. jag hoppas och ber på att när den fckhålet släpps att någon kör in en kniv i ena ögot på honom, klipper hans tunga, skjuter hans öron, bränner hans ansikte och skär av hans lilla pillegrej och låter honom förblöda till döds. eller nej, låt honom leva för han ska fcking lida. och dessutom så är detta ingen människa, det är en sak, och borde från och med idag kallas för det, för en människa skulle aldrig göra något sådant.


förlåt mig för att jag verkar vara en ond människa, men fan jag är ett jävla helgon.

ps. alla som tycker att jag är grov, tig. - alla ni andra som agrees, love.

i will make it through the rain, i will stand up once again


hemma efter en misslyckad utgång för min del. träffade iallafall en del määniskor man inte sett på ett tag, vilket var trevligt annars var det tråkigt. fick en stämpel som vägrar gå bort och en jävla huvuvärk som bidrar till att min tinnitus äter min hjärna. livet är fan inte lätt just nu, dock hämtades jag av min pojkvän som stoppade om mig med massor av pussar så nu ligger jag skönt i min säng & lyssnar på california king bed och slänger in ett inlägg lite snabbt. klickade lite webbcam bilder med som jag bjuder på.



ps. har någon tips på vad jag kan göra med mitt tråkiga hår?

night.

thank you for making me feel special, everyday


when you feel that everything is overwhelming, it's too much


jag tänker för mycket. jag är för petig. jag bryr mig för mycket. jag försöker för mycket. jag tycker för mycket. jag säger för mycket. men samtidigt, jag är för lite. allt detta för lite.



bara det fanns en, en enda som verkligen fanns där, vid min sida. vart är du?

talking shit about others just makes you shittier


mådde dåligt imorse, skit närmare sagt. steg upp 8 iallafall, så lagom trött nu. jobbade fram t 6, gjorde god middag, hade lite gäster. gjorde smarriga muterade muffins, åt självplockade svinlila körsbär som lämnade spår, stoppade conversen i tvätten, något som borde gjorts för femtioelva år sen & nu är jag urkopplad.



now, need to recharge for another day of work tomorrow. sen blir det tre dagars ledighet & ytterligare en vecka jobb.

please end these sleepless nights for me

varit i köpenhamn hela dagen. är så utmattad, ingen lust att skriva :)


imorgon blir det upp tidigt, hämta ut paket och sedan jobb. & vill bara säga att jag älskar mitt nya linne från lindex! ett jävla fynd asså! femtioriksdaler.

that's all for now, night ♥

now i know for sure, i'll always walk alone on this never ending path


snart ska jag upp och göra bästa islatten och så ska vi sätta oss i bilen och köra söderut. ser fram emot ännu en + dag! magen ska fyllas, plånboken ska tömmas och jaa det är väl det.

nu ska jag sova. trött. vill inte se ut som freakshow på morgonen, vilket jag brukar göra på fyra timmars sömn. not so good. well, doen not matter, för dagen ska spenderas med min kickbikepartner ♥



mysiga kläder, slängde på oss första bästa & tog en utflykt till råå. kan svära att vi förlängde våra liv där, kanske lite för mycket till och med.

the only valid excuse you have to give up is if you are dead


ändrade planer med min bäbis nina dang, eatmerawlikesushi.blogg.se <- vetefan hur man länkar haah. 

ingen malmö idag, dock kanske imorgon, eller något ännu bättre. ska mötas & yra på stan, sen hem t moi & jag ska laga god middag t henne sen blir det mys hela kvällen ..



we run it.

don't give up, don't give in, don't let yourself down, don't sell yourself short.

födelsedagsfirande i malmö i lördags. hawaiitema. färg iallafall.
skönaste kvällen, bästa tjejerna & lite för mycket dricka - perfekt.



ps. where the eff is the sun?

me no worry, me no care, me go marry a millionaire; if he dies me no cry, me go marry another guy

kommer inte ens ihåg sist jag skrev. känner mig jämt stressad, jobbigt känsla - resulterar med hålig hy o tempramentet är ju inte på topp som ni kan förstå.

iallafall. livet rullar på som det ska, fler bra dagar än dåliga vilket är ett +
shoppat en hel del, spenderar som fan. framtiden? pff, vad är det liksom, lever i nuet, at the moment iallafall.
ska sluta babbla nu. som vanligt ger jag er eeeeegoooowpic on me, myself and whoteveeeehh ..




a life without love is like a year without summer

lördagen spenderades med födelsedagtjajen nina i bünderyd, vi dygnade. söndagen mådde man som man förtjänade, som alla säger nu för tiden. åkte hem åtta på morgonen med nhung, frukost på subway + shopping. en jävla massa shopping. på kvällen blev det middag hos kusinen & födelsedagfirande där med.


love.

missunderstood or miss understood, however missunderstanding


the nightinggale sings gentle lullabies ..

fixade sovklänning & nu ladda upp engergin inför morgondagen. hardworker yeeeh!


night babys ♥

until death do us part, we'll be together


steg upp tidigt idag & tog tåget till åstorp. började jobba direkt när jag kom fram. slutade nio då vi stack hem och bytte om och stack till marknaden, åkte lite karuseller, käka langos och korv. tog en skön varm dusch, nu är jag trött ..
trött brud.

for people to stop lying to you, you need to stop lying to yourself


kommer att befinna mig i åstorp fram tills söndag natt. festival/marknad där så jag kommer jobba. blev snällt tillbedd så såklart att snälla lilla trang ställer upp. hinner nog inte blogga, mobilblogg kanske? dock förstår jag inte hur man gör ännu. FAIL. så, näää .. eller?


misslyckad läskig bild, men det bjuder jag på

verkar bli några dystra dagar, sverigeväder, dont you just #¤&%@ it!


ps. love for my readers & followers ♥

what the world really needs is more love and less paper work


solningen imorse resulterade med seghet & huvudvärk. efter en tupplur, 2 koppar kaffe & 1 redbull är jag fortfarande lika alert. stendöd det vill säga. iallafall, någonstans långt, djupt inne i min ickefunctional hjärna just då fanns det en snutt decency kvar som tvingade mig upp & laga middag till famlijen. god middag som vanligt.



21.30 baby ringde & sa att han va på väg hem från jobbet & att jag skulle vara klar för maxi när han kom hem. det blev nej först men han lyckades få med mig iallafall. glad för det för jag hittade sötaste ballerinorna där inne för under en hundring each, ain't life goood? fel storlek men det går, glaaa chaj iallafall :D