HOME ABOUT CONTACT

FAMILY <3

 

smash baby

det blev ullared imorse. första gången för mig, och jag gillar det som fan fast det inte blev så mycket handlande :) älskar att gå runt och bara koll på ALLT, det är jag liksom. tantigt typ. körde hemifrån runt 10 och körde därifrån 5.
vilade lite efter det och snabbt ombyte sen blev middag på gröningen där vi åt grillbuffé på mölle expressen, svingott! nu efter lite vin, och cider är jag megaseg och snurrig så det blir nog nattnatt för mig :)
 
PUSS på er mina fina ♥
 
 
 
dagens.
korsett - ellos? / tunika - saint tropez / kjol - h&m / klocka - michael kors / skor - nelly

rainy days are yet to come ..

ootd
 
 
sliten tjej idag ja. jobb som vanligt från ca. 9-4, sen blev det passa april en timma innan jag stack iväg och fick mina naglar fixade, gud vad de växer!
nu ligger jag i sängen, måste ta tag i HELA mitt rum snart, dagarna går så snabbt. hinner ju knappt, och när jag väl får en eller två timmar över vill jag bara vila ..
vill inte att min "lediga" tid ska gå till att snickra, hamra, sy & så .. men men, MÅSTE snart. innan jag åker på semester iallafall.
 
det som ska göras är: sy mina gardiner samt "garderoben", hänga upp spegeln, köpa sänglakan, tvätta golvet, handla ljus, lampa, måla lister, JA listan är oändlig .. HELP PLIZ? 

these boots are made for walking

igår blev det tjejdag i malmö. vi var fem tjejer som umgicks, handlade och bara va. sköööön lördag med massa snack, god mat, kareoke, kortspel, drickande och skratt, precis som det ska vara!
 
kom hem runt 3 idag, stack och jobbade i två timmar och sprang snabbt en runda på väla för lite shopping, sen middag hemma med sophia och johnny, efter det blev det coop forum för att handla lite och vid nio tiden åkte jag hem till cuong för att bara umgås med honom och söta diana som är i europa för första gången. 
 
 todays choice for a rainy summer day ..
 
 
älskar min michael kors i roséguld jag fick av min finaste pojke som överraskar mig med lite finare presenter då & då, bara så liksom .. <3
 
 
 

tie them shoes, baby

dagen - jobb
kvällen - landskrona karnevalen
 

dagens (karne) val.

i can do whatever i like

söndagens kvällsoutfit då min kusins son blev 1månad gammal!
världens finaste pojke. JAG ÄLSKAR BARN (som inte gråter)
det blev ett mysigt firande hemma i deras nya lägenhet, med mat, dricka, massa frukt och presentöppning.
 
 
den fina byxdressen är från Thu, fick den av henne typ fem minuter innan jag skulle på firandet.
väskan är från mina älskade kärlek, fick den i februari då vi firade 5år tillsammans! har inte tagit fram den förrän nu, älskar den så eeeenormt mycket att det inte är sant, den är så perfekt på alla sätt och vis, min älskade gucci <3 skor från nelly, typ mina första klackar någonsin ..

this is how i feel right now

dagens.
 

honey, i'm hoo oooo oome

lördagen blev stressig, efter att ha varit hundvakt/mamma i två veckor var det dags att lämna tillbaks fina april. har saknat henne var annan minut och kollar om och om på alla hennes konstiga sovställningar som jag tagit foto på, kunde inte förstå mig på människor som va så fäst vid sina djur men nu förstår jag, förlåt till alla jag tänkt illa om och typ äcklats av typ. jag är en av er nu, är så kääär i henne. hon är som ett litet barn, man måste jämt ge henne uppmärksamhet och underhålla henne, ta hand om henne på alla möjliga sätt och hon är så himla gooosig. verkligen en speciell hund ♥ äh, nog om hunden .. for now hha ..
 
köpenhamntrippen var typ, tom -.-' men mysig. det regnade under alla 5 timmarna då vi var där. handlade INGET, eller typ en väst, men inget mer än det. åt, och drack en massa istället. hittade absolut inget sonm va sådär lockande, förrutom en fransväska på bikbok, men pojkvännen lät inte mig köpa den perfektionen för att mitt rum "dränks" av fransar och jag har redan en massa fransväskor :/
 
kvällen var den roligaste jag haft på länge, kom in i djupa konversationer om allt och inget och fick skrattanfall och lektioner om jaa, allt och inget. fler såna här kvällar tjejer! (en väntas nästa vecka hos jenny, KUL! :D)
senare trots mycket velande drog vi ut och dansade, harrys och tempel. en annorlunda partykväll men lyckad ändå då jag satte mig på blackjackbordet och vann ett par lappar ..
rörde oss hem strax innan tre och lagade nudlar, satt och pratade ett tag innan vi alla gick och la oss ..
 

i got a pocket full of money, honey where you at

åååh, ska bli så himla göööött imorgon då jag åker till köpenhamn och ska shoppa loss, så gott jag kan iallafall ..
inte handlat alls sen rean varit igång typ, fått klagomål och mitt visa har nästan tagits ifrån mig och familjen, pojken och vänner har typ försökt hindrat mig på alla möjliga sätt!
efter dk blir det snabbt hem t syster och förbereda middag, tjejmiddag, sen blir det kortspel, drinkar, några shots och så drar vi ut ett gäng tjejer och festar loss resten av natten. ser fram emot en härlig lördag! :D
 

got a new title for myself

little "miss MESSY twothousandand'tobecontinued" ..
 
som många kasnke vet så har jag jävlar mycket kläder. jag handlar non stop. och jag vet om att jag har ett seriöst problem men jag fortsätter ändå .. det är väl så alla egentligen funkar? :)
 
bytte rum för cirka 1månad sen och då fick jag rensa garderoben. och flytta alla mina grejer från mitt gamla t mitt nya (som fortfarande inte är klart, har bott i svinstia i 1månad) sjukt så mycket kläder jag har jag inte ens vet om själv. tog mig tre kvällar att reda ut klädröran i mitt rum och vilka som skulle ut o vilka som skulle in. man vill ju inte slänga bort så mycket då "inne"mode är en cirkel och kommer så småningom tillbaks.
 
så nu ska ni få se en hemsk syn. men obs att detta var när jag hade röjt upp allt lite extra, är inte sååå hemsk ..
 
detta är då endast en del av min samling ..
 
få nu inte fel bild utav mig, har bara haft stressiga veckor och inte hunnit. nästa vecka så tar jag tag i allt o då ska det rummet klart!

weddingpictures

jag hade en av de trevligaste dagarna i mitt liv och glädjetårarna forsade ner, älskar dig min fina kusin <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bringmethesunbeforeigoCOWABUNGAandkillsomeone

vill börja med lite down and angry talk här nu ..
 
VAD FAN ÄR DET MED K*KSUGARF*UKKINGH*RVÄDRET?! Jag menar VAA?!?!
i torsdags när jag kollade iphonen sa den sol och 22grader på lördag, igår när jag kolla stod det regn, lokalt väder sa sol, och smhi skrev regn. i helsingborg då. så imorse sov jag, fick samtal av tin att jag skulle upp för det brändes rejält ute, och det gjorde det! så åt godaste pizzan och satte på mig bikinin och vi drog till gröningen. på vägen dit, vid ett cirka, så kom det en massa moln. direkt när vi satte oss blev det svin kallt. orkade inte mer än tre minuter så gick till kiosken o köpte te för att värma mig. när jag fick min te börja vinden och blåsten komma, och så ÖSTE det. och vi tänkte serrifukkingöst?
packade ihop, drog snabbt till bilen och solen dök upp igen. på typ 3minuter? hellwhat?
bestämde oss för att dra hem och vila istället, väl hemma var det supersol, stentorrt på marken o vi la oss på gården o verkligen stekte i 2,5h. så lite färg fick man väl, till slut ..