HOME ABOUT CONTACT

it takes hands to build a house, but only hearts can build a home

i fredags förra veckan efter jobb åkte jag till ica för att grocery shoppa, lagade en god köttfärssås som uppskattades. hämtade upp nina efter hennes jobb så satt jag och hon och avnjöt maten tillsammans. bestämde oss för att baka innan jag plocka upp henne så det blev en runda till på ica. vi slängde ihop en kladdkaksröra på några minuter och gjorde 4 söta kakor i muffinsform, samt vispade grädde och förberedde en massa jordgubbar som nu denna årstid kostar en förmögenhet(!!!)
på tv3 den kvällen fanns det en massa filmer som vi satt och kollade på i cirka 4 timmar, innan vi kokade te och la oss i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord tills vi somnade gott vid 4tiden någongång.
 
 
sjukt trötta var vi dagen efter då vi va tvungna att gå upp tidigt för att handla inför tjejkvällen.
lördagen bestod av 8tjejer, en sjukt god middag, massa prat, skratt, spel, mer skratt, SKRATTANFALL, lite vin, mycket snacks och sedan somnade jag och nina gott på syrrans soffa.
 

a little bit of pixie dust

gjorde v mina naglar i måndags på mai nails i knutpunkten. alltid chau som gör dom till mig och lika nöjd var gång! så välbehövt då mina naglar har varit hemska i två veckor efter att jag lät dom exprimenteras på.
iochmed att jag jobbar och är i kontakt med vatten och "tunga" lyft hela dagarna så behöver jag slittåliga naglar vilket dom är. aldrig lossnat eller skadats på något annat sätt, och jag brukar kunna ha dom i upp till 3-4 veckor, och det enbart för att nagelutväxt är fult och mina naglar växer snabbt som bara den ..
 
 
 
här har ni två taskiga bilder jag tog igårkväll ..

you know its been a good day if you didnt SLAP or HIT anyone

kom hem rätt tidigt idag efter jobb. lämnade en massa varor i restaurangen och åkte vidare till ica brunnen där jag handlade ingredienser för kvällens köttfärssås och hämtade ut STOOORA paket. blir som ett litet barn i bilen på vägen hem, så ivrig att få öppna mina paket.
 
handlar saker genom nätet nonstop varje kväll, hela min lön går bort. har inte sparat ett enda öre, och jag har jobbat i 6månader heltid nu! har ingenstans kvar att  hänga mina kläder, ställa mina skor eller lägga mina smycken .. någon där ute som har gått igenom samma sak som jag gör nu och vet ett botemedel? snälla? desperat liten vietnames söker HJÄLP!?!
 
 
förövrigt har jag bara legat i min sköna säng med te, honungsmelon och internetshopping medans det duggregnar utanför mitt fönster och temeraturen i mitt rum är sisådär mellankallt så det blir så himla mysigt att bara va  liksom ..
 
 
 
 

baby i want you so bad, right now

ååååh, ni kan inte ana vilken lycka! efter fleeera månader, kanske till och med år så är ääänligen min egen syn av perfektion på väg hem till mig, längtar tills denna fina accessoar kommer lyfta upp mina enkla svarta outfits och förgylla mina dagar!
 
 
MOSCHINO ♥♥♥

turn your wounds into wisdom


the perfect crochet dream

efter 2h körning från kphm-helsingborg, (körde fel, karta hit, navigator dit) så kom vi äntligen hem strax 6 imorse. somnade gott hemma hos min syster. vaknade vid 12 och fick skjuts hem då jag gjorde v mig innan jag, min bror och hans tjej tog bilen till stattena där vi blev serverade supergod sushi, bästa sushin i hbg helt klart.
efter det drog vi till väla en runda. mötte upp nina och gick ännu en runda med henne, hittade finaste virkade klänningen på H&M, dööööör lite när jag tänker på den. maria (min pojkväns lillasyster - finaste tjejen i malmö om jag får tala) inspirerad till max!
 visar er imon :)
 
efter det åkte jag hem för att byta om och packa present för att senare dra t åstorp där vi firade en nybliven 5åring med middag och tårta. mellan middagen och tårtan sprang jag över till nina där vi snackade nonstop i 1h, älskar den bruden!
 
avslutar min lördag med internet shopping och ett jumboglas med iskall nypressad citronjuice
 
 
hade på mig en fin transparent klänning jag ägt i typ 1 år utan att röra, otroligt fin med djup rygg.

miles are growing

 
 
 
ps. (till alla er som klagat!!!!!) OKEJ OKEJ OKEJ, jag vet att min spegel är dirrrrrrrty.
är inte det av mig utan bara slarvig de senaste gångerna. någon i huset (mamma, haha!) brukar nämligen ta min microfiberduk och torka på ställen som inte borde torkas med just den duken, tex på bord, vask osv.
därmed lämnar det spår. och jag som alltid stressar på morgonen innan jobb hittar en fläck på spegeln och tar min duk som jag dessutom gömt vid mitt element och torkar snabbt med lite vatten.
tänker inte mer än så förrän jag ser fläckarna på mina bilder, ja bla bla bla pallar inte, bla bla lat bla bla ..
 
när jag vaknar tar jag tag i det. nu är jag alldeles för trött för att resa mig från sängen :)

yes, i've gone black

aa, precis som titeln säger och 1, endast 1 (-.-')  läsare kunde gissa ut så färgade jag mig i måndags. fick sjukt ångest och tyckte det var så himla fuuuult, men trivs verkligen i det nu.
feeeling fresh without the UTVÄXT :D dock är det bara en toning, haha ..

4 quickies before takeoff

snart blir jag hämtad av fina syster för lite käk och fix hos henne innan vi tar bilen och plockar upp två snyggingar på stan och sedan ytterligare en i landskrona, miniroadtrip & förfest i bilen sen dansa tills våra fötter blöder .. läääängtar, så jävla längesen jag festade!
 
 
 
 
 
PUSS PÅ ER & ha en trelig fredags kväll! ♥

coloring for this fall

klickade hem detta översnygga lite småplastiga halsbandet från ellos för ett tag sen, älskar den!
kanske bära det ikväll när vi, ett härligt gäng på 5 tjejer kör över bron till köpenhamn och dansar loss :D
 
 

doing a 360turn, & preparing for the best

imorgon efter jobbet, medans jag tvättar så blire gooooodbye my lover, goodbye my friend, u have been the one, u have been the one for me (3-4år?) ..
 
 
 
.. om jag vågar det vill säga! haha
 

någon som kan gissa vad jag yrar om?
 

yesterdays

 
 
 
 
 
 

like a fool i trusted you

förvirrad. fått hört flera gånger denna sommaren om att jag ser gammal ut för min ålder (20årgammal) när jag är brun, att jag är mycket mycket finare blek, och borde sluta sola. att jag ser bättre ut i denna vikten just nu (52,5kg) än den vikten jag egentligen vill ha och som jag hållt i flera år, alltså 47kg.
 
vad ska jag göra? haha.
 
lyssna på mina vänner, familj och släkt - 52kg och lite blekare
eller
lyssna på mig själv, dvs - 47kg oxh hoppa in i solarium varannan månad
 
ja, såhär kan mina problem va ibland. egotrippad gurl, whatever :)
 

blues