HOME ABOUT CONTACT

joe sanchez cowboy boots

nya boots. älskar dom, älskar att dom är lite kantiga där fram. vintage. cowboy. bohemian. i love it!





dom ser väldigt stora och långa ut på bild, ingen rättvisa alls!

waking up realising it was only just a dream

todays choice



I myself am made entirely of flaws, stitched together with good intentions


stickad tröja och fransväska - gina, byxor - själv designade och fick dom uppsydda i vietnam, skärp - dressman, stövlar - dinsko
brillor - ray ban, smycken - indiska & gina, senilsnöre - style by tyra

details of the day


shoppingaddicted

i have a big confession to make

I AM A SHOPAHOLIC!

jag kan inte sluta tänka på det nya linnet eller den nya byxan som kommit in i gina, eller klänningarna på hm och skorna på nelly eller jackan på zara! jag vill shoppa hela tiden. har inte köpt något på 1 vecka nu och jag mår så jävla konstigt. klickar hela tiden in på alla hemsidor och lägger till saker i varukorgen eller sparar de som favoriter. drömmer om att jag har shoppat loss för 20.000kr och vaknar superdeprimerad. kollar runt på olika bloggar och hemsidor och blir super inspirerad och vill bara köpa och klicka hem HELA tiden, kan inte sluta tänka på kläder, skor, väskor. men tyvärr så är det slut för min del. nu har jag gjort en vändning och ska ta ett eller har tagit ett stort kliv in till vuxenlivet och ska seriöst banna mig själv från mitt visa kort, från alla hemsidor och begränsa mitt beroende. finns saker i min garderov jag inte rört på 2-3 år men jag ändå behåller för jag VET att någon gång, NÅN GÅNG i framtiden kommer jag att ha användning av det. jag bara bygger på och bygger på, nu har jag ingenstans att lägga det, vika det eller hänga det. mitt rum ser ut som ett lager och mina föräldrar frågar mig om jag ska öppna en butik för jag har mer kläder än vad som hänger på gina just nu. jag får panik när jag öppnar min garderob, vet att jag inte kan fortsätta på detta viset men sekunden efter klickar jag hem något igen. HJÄLP!? vad fan ska jag ta mig till, känner mig sjukt pantad i huvet just nu och så jääävla förvirrad.
jag sitter och tycker synd om mig själv just nu och försöker övertala mig själv till att sluta handla men känner på mig att jag kommer trösta mig själv med ett plagg eller två senare. fuck my life, fuck my thoughts & fuck alla stavfel.

nu är det STOPP.

U.S flag iphone case

har fått frågor om mitt dööösnygga iphone skydd.
jag säljer exakt likadan som på min bild, slitterny för 60kr/st + frakt 24kr.
kommentera på detta inlägget om du vill köpa :)



update. har bara ett fåtal kvar så skynda er innan dom tar slut!

pink pattern pyjamas

låååång dag idag. alla ben i min kropp känns som spagetti nu, så exhausted!
nu ska jag sova gott & imorgon - another day of action ..

puss och godnatt! <3

I TALK LIKE THIS CUZ' I CAN BACK IT UP

lördagens.

jacka - zara, blus - saint tropez, jeans - gina, bälte - newyorker, skor - nelly, väska - thailand, halsduk - indiska, smycken - lite här&där


dessa jeansen är mina absolut favoriter, dom va strykfula, höga i midjan, långa & över vida i benen. men jag tog fram symaskinen, trollade lite och till slut saxen & rivjärnet och så TADAA!! så jävla snygga nu, ska trolla lite mer nu innan sommaren kommer, har så sjukt många oanvändbara plagg som behöver lite trangkärlek! :D

time passes too fast for us to keep it up

idag.


har på mig favoritbyxorna från h&m som jag har 2 par av. köper väldigt ofta dubbletter på kläder jag verkligen tycker om, har typ minst 30 dubbelplagg som fortfarande hänger med prislappen i min garderob, sjuk i huvet ja.

top & down. jacka - zara, blus - h&m, cardigan - cubus, jeans - h&m, bälte - dressman (BIGfavo), skor - mango, väska - friis & co. 


nossa nossa, assim você me mata, ai se eu te pego, ai se eu te pego

ååååh vad jag älskar den låten. vetefan vad det betyder, skrev det på translate -> spanska & det blev ju hel knasigt, typ jag slår dig, dödar dig whatever och sen -> latin och det blev ngt med hälla kryddor på dig, ska få dig hahaha. klockan är snart 7 nu och jag dör av flabb.

iallafall, kom precis hem från en rätt så spontan utekväll och hade kul idag. förfest med ett härligt gäng hemma hos philip, sen promenerade vi ner till tempel. köade i seriöst 1h(!!!!) och sen dansade jag till mina öron tjöt och mitt huve bankade. bestämde mig för att gå hem när klockan slog 4(3). blev hämtad av pojkisen och mötte upp mina syskon som var på harrys med deras gäng och så drog vi alla till mc och fortsatte där en liten stund. nu ligger jag äntligen hemma i min säng mätt och belåten.
hann snappa några bilder innan jag la mig, outfit visar jag imon.
nu äre dax för 4xEGO's









idag ska jag fan ta sovmorgon. ska vakna tidigast 12. punkt.

ääääälskar er alla som följer mig trots mina tråkiga inlägg och ointressanta liv. & alla fina som fula kommentarer haha :)
godnatt & puss på er alla, even all u haterzzz ..

ombre

färgade håret igår, känner mig såå mycket finare & fräschare på en gång. så himla äckligt med utväxt, speciellt om det är ljust hår man har och så växer det black. usch, det värsta jag vet. dock är det fint på narturligt blonda som har lite mörkare nyans på det nyväxta.

vill ha tillbaks min hårfärg fan, det går inte! kolla, så fiiiint, så grönt, så askigt .. och nu, har typ fyra olika nyanser i huvet, skam ..


knowledge is wisdom. & i do know hell of a lot!


i dont have an attitude, just a personality you cant handle

livet börjar rulla på nu och det går BRA! vet att jag är hemlighetsfull som fan, skriver a men inte b men förfan man vågar ju inte, vet inte vilka det är som läser min blogg och det är stoooora grejer här .. för mig del iallafall, imorgon är en stor dag. ett steg in till verkligheten och vuxenlivet och jag är så himla glaaaad just nu. NERVÖS med!



idag har jag jobbat. mot kvällen fick jag skjuts hem till designern philip pham(!) och där bjöds det på goo' thaimat som lagades av chau & peewee, efter det var det massa liv hela tiden, först spel, lekar, RUMLBE(!), dricka, vin, skratt och massa prat & skrik. kortfattat - LIVLIG KVÄLL med hjärtiga människor haha ..

jag idag.

the saddest thing is, we are all a bunch of fools

ännu en tråkig outfit bild. hela min blogg består av egobilder. how ego of me. well, som sagt min blogg :)

varför jag inte tagit bilder så här förr och nu bombar var dag är för att jag nyss fann min vita vägg haha. precis bakom min dörr in till mitt rum. lite iq befriat där ja, enjooooy me egoness cuz theres plenty of them more to come.
lääängtar till sommaren då jag kan klä mig fint var dag!

lite om min dag ja. jobb från 9-6, sen låg jag död i sängen i två timmar, snabbt upp och slänge på mig något och dra till åstorp för födelsedagsfirande, hann precis knäppa bilden innan jag hoppade in i bilen men inte skon som ni ser ..


it takes fourtytwo muscles to frown but only four to extend my middle finger and tell you to bite me

full rulle (skrev rull frulle först HAHA) idag igen ja.
seriously workin nine to five, what a way to make a livin, barely getting by its all taken and NO GIVIN!

kom som sagt hem fem idag. + 1h haha. la mig vid min säng och dog dirr, drömde lite hastigt och vaknade vid 7 och gjorde världenst maffigaste sallad. snabbt efter slängde jag på mig kläder och blev hämtad för att möte de andra och äntligen blev bion av, dock fel film -.-' men john carter var faktiskt en bra film, tänke hell no for action, men den va grym.


attitude is a little thing that makes a big difference

idag - jobb. bakluckeloppis. hemmafru. TV. promenadis. sömn. middag. pappersarbete. poker. & så nu


dagens två val.



OBS min söta utväxt som behöver åtgärdas med snabba ryck! ångest på färgval dock, ska nog behålla denna en gång till sen ska det blir BIG CHANGE! hopefully ..

look like a girl, act like a lady, think like a woman & face the world like a queen

yesterday.

dont like me? your problem. cant stand me? sit down. cant face me? turn around. think i care? think again

kom precis hem från en okej utekväll med ett helt okej gäng på tempel. nu ska jag sova & imorgon väntar 2 timmars jobb, väla en snabbis och sen middag hos mina kusiner.



puss på er, nu ska jag sova gott & drömma vilt

I CAN BECAUSE I BELIEVE I CAN

har varit så lat senaste tiden. inte fixat mitt hår på evigheter, bara duschat & låtit det självtorka.
jag fönar typ aldrig mitt hår, och varken borstar eller kammar det. kan inte komma ihåg senast jag använde min kam haha
vårdar aldrig det & så färgar jag det ca 1gång i månaden och det med värsta starka färgen som verkligen sliter sönder håret. när mitt hår är blött & nytvättat brukar jag oftast bara slå upp det till en slarvig bunte och det är ju verkligen inte bra då alla hårstråen bryts av när jag tar ner det igen. & trots allt detta så har jag ändå hår på huvet, är så jävla tacksam för det!

nu ska jag fan ta och fixa mitt hår lite fint, vet inte ens vart jag har min plattång eller locktång haha

& JUSTE, JAG SKA STÅ OCH GRILLA IKVÄLL (vi ska ha en liten middag med familjens vänner) !! Vill bara shouta ut till er alla att jag ÄLSKAR GRILLMAT! det va vara rejält marinerat & så blandar jag världens enklaste fast GODASTE dippsås som jag bara dör för bara jag ens tänker på det ..


friendship based on reality




all these glammy glittery things

precis filat naglarna & målat dom lite fint. har fått väldigt långa fina nu när jag inte jobbat så mycket, glad för det!

köpte dessa coola nagelfilar för ett par veckor sen, vem kan motstå dessa grymt snygga filarna?



de är såååå mycket finare irl och glittar myycket mycket mer, ångrar att jag inte köpte fler set!

fi fi fiiit for summer 20 12

på gymmet och svettas som vattenfall! love this feeling, hard work out yeeh


no time is too long, no distance is too far

dagarna går ju som fan just nu, hinner inte med någonting. vill på bio imorgon kväll men hinner jag ens?
har inte vilat ut på lääänge nu, planeringar HELA dagarna. & så tränar jag som en idiot på kvällarna/nätterna.
juste ja! jag har börjat träna igen, har aldrig haft problem med min kropp så, men känner att jag måste ta hand om mig mer nu, vill ju inte dö när jag är 40 liksom!
hah nä men, just nu i'm aiming for a healthier life ..



imorgon, precis som de senaste 10 dagarna ska jag upp klockan 9 och göra ve mig, sen är det massa papper som ska skrivas på och ansökningar la la laaaaa ..
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

& sen blire jobb & maybe some shopping.

golden gypzy

gick en snabb runda inne på glitter och fick med mig lite fint hem. älskar ringarna, enkla, smala och lite breda, köpte även dessa i silver färg för 17.90kr/styck :) ser så snyggt och enkelt ut, alla springer ju rundor med dessa nu, måste ju hänga på right?


failure is success if we learn from it

älskar att våren är här!


i know you'll never leave me


today.

aint feeling blue, baby im going all in for you

karlslundsbadet yeeey


raise your glass if you are wrong, in all the right ways

jag längtar efter att få sola, längtar efter strand, längtar efter att slippa tänka, längtar efter att bara ligga och slappna av, att skratta, att få vara med underbara människor utan stress, jobbtankar, problem, att bara VARA. jag längtar efter semester, jag saknar SOMMAR!
& slutligen, jag ber om att jag har änglavakt de här månaderna, och att jag har fattat rätt beslut och att allt går bra, alla mina val och min planering.

idag har jag varit världens gladaste tjej, fick uppleva en känsla som var oslagbar, jag var och är fortfarande så himla lycklig.
jag vet att du läser detta nga, tack <3 jag älskar dig.





jag läängtar ..

sometimes the strongest people in the morning are the ones that cry themselves to sleep at night.

yesterday.

just another day

my daily routine right now.
wake up, be amazing, go back to bed.


i'll fight my way up again ..

i think i'm going thru one of those blurry times right now
tryin my
all to keep my eyes clear, yet it's not good enough



the happiest people dont have the best of everything, they just make the best of everything