HOME ABOUT CONTACT

two of those perfect evenings

igår va en lång dag för mig. startade dagen med köpenhamn tillsammans med min kärlek,
vi gick rundor i stan, sprang in på alla butiker, jag som är så galen i kläder, jag trang le, jag the shopaholic seriöst fann NADA. vet inte om jag är blind, kräsen eller bara allmänt knäpp i huvet? tänk er, fick shoppa på andras bekostnad, och fann inget som lockade mina ögon? sämsta shoppingturen på flera år.
 
iallafall, var inne på zara och provade två ytterplagg som jag föll för, bestämde mig för att inte köpa dom i danmark för garantin gäller bara i danmark, dvs om ett stygn eller något är fel med plagget så måste man till danmark för att fixa detta, så jag valde att köpa plaggen idag på väla istället. (ett tips till er som handlar plagg på butiker i danmark som finns i sverige med :))
 
efter dk igår körde vi till malmö där vi körde rundor i stan,fick en inbjudan till en middag med kusinerna senare mot kvällen, mötte upp syster och hennes pojkvän, in på casino och tjäna lite pengar, hälsa på min pojkväns föräldrar och mysmiddag med kusinerna som avslut på kvällen. en helt underbart mysig kväll!


idag blev det söndagskaffe, sen lite jobb. sen lekte jag leopard genom hela helsingborg då jag fyllde flera matkassar med gött inför kvällens middag. körde till väla och en supersnabb runda, köpte med mig presenterna och hem vid 17 och fixa maten till 23pers.
gästerna kom runt halv sju tiden och maten blev då serverad.
vi umgicks alla en stund och sedan sjöng de för mig och tårtskärning blev det med, givetvist, likaså presentöppning.
fick en MASSA fina presenter, varenda en var fin. ska ta och fota dom under veckan och skryta lite om hur fin familj och fina vänner jag har runt omkring mig.
nu är jag trött, ska lägga mig och snoka runt på instagram och inspireras lite innan jag låter drömmarna komma ikapp mig.

oj, blev ju nästan en bok. godnatt mina fina ♥


Namn: ------------------------- E-postadress: --------- URL/Bloggadress:

Kommentar: